LEIE KANO HOS OSS

Odal Kano og Fritid AS tilbyr kanoutleie i Odals-regionen. Vi har stasjon på Sand og på Kalvhella i Nord-Odal, med umiddelbar nærhet til sjøen. Her kan du frakte kanoene rett ned på vakre Storsjøen som har utallige muligheter for padling. 

Vi leier ut 8 kanoer av typen Mackinaw 156. 6 kanoer står på Sand og 2 kanoer står på Kalvhella i Austvatn. Dette er en type kano som oppleves som særdeles stabil grunnet en flat bunn og én meters bredde. Du kan fint padle i denne kanoen med tre voksne personer. Det går også helt fint å padle alene. Setene er ergonomiske, og de inneholder praktiske flaskeholdere, kjølerom og et vanntett rom til verdisaker.

Når du leier kano hos oss, følger det også med årer og flytevester. Våre flytevester er av merket Baltic Canoe, og er beregnet for alle fra 40 kg til 130 kg. Det vil si at du kan bruke samme vest enten padleren er liten eller stor. Alle som leier kano hos oss skal bruke flytevest. 

 

ADKOMST

Sand Båtbrygge

Når du kommer kjørende på Nord-Odalsvegen/Rv24 ta av mot Storsjøvegen/Rv209. Etter 150 meter sving til høyre og inn på Kirkevegen.  Fortsette videre på Kirkevegen ca. 400 meter, og ta deretter av til høyre mot Sand Båtbrygge. Følg denne veien helt ned til parkeringsplassen. Kanoene og boden står plassert rett ved siden av parkeringsplassen. Gratis parkering.

Kalvhella

Kjør til Austvatn i Nord-Odal. Ned mot Storsjøen er det skiltet "Kalvhella" like ved Austvatn Frisørsalong. Kjør denne veien helt ned til parkeringsplassen. Gratis parkering. Kanoene står ved båtbrygga, og kasse med årer og vester henger på det hvite bygget.

FRAKT AV KANOER

Hvis du ikke ønsker å padle fra Sand Båtbrygge eller Kalvhella, er det muligheter for at vi kan frakte kanoen til et annet utgangspunkt for deg mot et tillegg i prisen. Avtale om kjøring av kanoer må avtales ved å kontakte oss direkte. Du kan også frakte kanoene på egen hånd, men gi beskjed dersom du skal dette.